Dermapen

Wil jij jouw huid naar een hoger niveau tillen en resultaat met  1 behandeling?  

De dermapen behandeling is dé behandeling als het gaat om het egaler maken van de huid, acne-littekens verbeteren, huidstructuur verbeteren én anti-aging! 

Wat houdt een dermapen behandeling in?  

Met speciale apparatuur (de dermapen 4) wordt door middel van zeer kleine naaldjes een gecontroleerde beweging over de huid gemaakt. Hierdoor ontstaan er microscopische “openingetjes” in de huid. Door de apparatuur wordt het genezingsproces van de huid op een hele rustige manier gestimuleerd. Bij dit genezingsproces komt onder andere collageen en elastine vrij. Dit kun jij mooi terugzien doordat fijne lijntjes wegtrekken en de structuur van jouw huid gladder is.  

De dermapen kan onder andere ingezet worden bij acne-littekens, een pokdalige huid, een verminderde huidstructuur, beginnende fijne lijntjes en grove poriën. De huid oogt na de behandeling gezonder, frisser, egaler en jij ziet er stralender uit! 

Is deze behandeling geschikt voor mij?  

Deze behandeling is geschikt wanneer jij  écht eens die stap hoger wilt zetten naar een mooiere huid. De behandeling is perfect wanneer jij wilt werken aan (beginnende) anti-aging, fijne lijntjes, littekens of plekjes die over zijn gebleven na acne (of trauma), een grove huidstructuur hebt óf wanneer jij merkt dat de huid doffer en grauwer is geworden door de jaren heen.Veelgestelde vragen 

Doet de behandeling pijn?  

De behandeling is gevoelig, echter krijg je na het werken met de dermapen een speciaal masker op  waardoor dit rustig wegtrekt en je met een aangenaam huidgevoel de deur uit gaat. 

Hoe zie ik eruit na de behandeling? 

Na de behandeling is de huid rood, alsof je flink gesport hebt. Je mag op de dag van de behandeling geen make-up dragen. De roodheid trekt binnen een aantal uren weg. Het is een professionele behandeling die gerichter werkt dan de gemiddelde schoonheidsbehandeling: de huid heeft daarom 

ook even een aantal dagen nodig om volledig hersteld te zijn. Je mag na 24 uur weer make-up dragen. Het resultaat is zichtbaar na 10 dagen.  

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? 

Één behandeling frist de huid op, geeft al een fijnere structuur en laat de huid er mooier en gezonder uitzien. De behandeling geeft een mooi resultaat, maar soms is het nodig om de behandeling te herhalen. Dit is het geval bij diepe acne littekens. Wil je hieraan werken dan krijg je een passend behandelplan met richtlijn hoeveel behandelingen het beste bij jouw huid past.  

Wil je preventief anti-aging werken? Dan is het mooi om de dermapen 1x per 6 weken te doen.