Cosmo Peel Forte

De queen onder de peelings!


Wat is de Cosmo Peel Forte?

De Cosmo Peel Forte van Dermaceutic is de sterkste medicinale peeling die er op de markt is.  Deze peeling wordt enkel uitgevoerd door artsen, huidtherapeuten en gespecialiseerde behandelaars. Deze peeling is een krachtige alleskunner! 


Deze peeling bestaat uit een combinatie van 20% TCA, 10% glycolzuur en 10% phenol. Deze  gespecialiseerde combinatie zorgt ervoor dat de peeling zo veilig mogelijk de diepere huidlagen bereikt en tegelijkertijd vrijwel pijnloos is. 

Deze peeling snoept een aantal jaren van jouw huid af!  


Is deze peeling geschikt voor mij?  

Ben je in de afgelopen maanden snel ouder geworden in je gezicht? Heb je een verdrietige periode gehad en heeft dit je ouder gemaakt? Merk je dat er verslapping, pigmentaties en rimpels?  Wil jij écht voor dat wauw!- effect gaan? Dan is deze peeling voor jou! Wanneer je op een natuurlijke manier oud wilt worden zónder gebruik van botox of fillers, dan is de Cosmo Peel Forte jouw alternatief. Met speciaal ontwikkelde zuren wordt de huid behandelt en jaren jonger. De peeling ruimt pigmentvlekken op, egaliseert de huid en zorgt ervoor dat diepe rimpels en lijnen vervagen.   


  • Verwijdert pigmentvlekken 
  • Egaliseert grove poriën en grove huidstructuur 
  • De huid ziet er gezonder en gladder uit
  • De huid wordt strakker en steviger 
  • Een jonger uiterlijk zónder gebruik van botox of fillers 
  • Weg met een verdrietig of vermoeid uiterlijk! 

 

Extra: heb jij vermoeide ogen? Een niet - uitgeruste blik? Met de Cosmo Peel Forte kunnen we mooi werken rondom de oogzone en deze jaren jonger maken.  


Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 

Je komt in de praktijk voor een consult. Tijdens dit consult wordt de huid beoordeeld en specifieke huidwensen besproken. Je krijgt een product mee naar huis om de huid voor te bereiden in de dagen voor de behandeling (bij prijs inbegrepen). Je krijgt uitleg over de behandeling zodat jij rustig en voorbereid de behandeling in kan gaan.  

In de week na de behandeling gaat de huid met de peeling aan de slag en begint het vernieuwingsproces van de huid. Je krijgt producten mee die jij kunt gebruiken na de behandeling. (bij prijs 

inbegrepen) In deze week plannen wij een consult zodat ik de huid op een goede en prettige manier kan monitoren. Na 10 dagen is de huid volledig genezen. 

Het mooiste resultaat is zichtbaar 3 maanden na de behandeling. Je komt dan in de praktijk voor een na-consult (bij prijs inbegrepen).

Prijs Cosmo Peel Forte: €475