Bindweefselmassage

Dé behandeling onder bekend Nederland!

Een intensievere massage die ervoor zorgt dat jouw huid er jonger en gezonder uit ziet! 

Wat is bindweefselmassage? 

De naam zegt het al: een bindweefselmassage is een massage van het dieper gelegen bindweefsel. Het bindweefsel is de laag van de huid die zorgt voor stevigheid. In het bindweefsel wordt onder andere collageen en elastine aangemaakt dat ervoor zorgt dat de huid er vol en jeugdig uitziet.  

Door de jaren heen wordt het bindweefsel dunner en de aanmaak van collageen en elastine minder. De huid wordt als het ware “lui” en je kunt gaan zien dat de huid begint te verslappen en ouder wordt. 

Door de bindweefsellaag een prikkel te geven, stimuleer je het om weer aan de slag te gaan. Je kunt dit vergelijken met naar de sportschool gaan: door je spieren te stimuleren blijven ze beter ontwikkeld en sterker. Dit gebeurt ook in de bindweefsellaag: de prikkel zorgt ervoor dat het bindweefsel actiever blijft en de aanmaak van collageen en elastine aanwezig blijft.  

Natuurlijk is er geen “wondermiddel” tegen het ouder worden van de huid, maar door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan zorg je ervoor dat dit proces vertraagd wordt en je er jeugdiger en gezonder uit blijft zien.  


Hoe vaak moet ik een bindweefselmassage ondergaan? 

Wil je preventief aan anti-aging werken? Dan is het mooi om 1x per 6 weken een massage te ondergaan. Wil je jouw huid écht een boost geven of heb jij een gelegenheid waarop je er éxtra mooi uit wilt zien? Dan is het mooi om de massages korter achter elkaar te plannen in een kuurverband van 6 behandelen 1x per week. Na de kuur kun je dit onderhouden met 1x per 6 weken. 

Doet een bindweefselmassage pijn? 

Voor bindweefselmassage geldt: you hate it or you love it! Doordat er dieper in de huid gewerkt wordt, voel je dit meer dan bij een ontspanningsmassage. Ook kunnen er kleine knoopjes zitten welke los worden gemasseerd. Dit is gevoelig. Heb je nog niet eerder een bindweefselmassage ondergaan, maar ben je wel nieuwschierig? Geen paniek! De eerste keer kijk ik rustig welke techniek het beste bij jou past en wat prettig is. Op deze manier kun je rustig wennen en uitproberen.  


Hoe zie ik eruit na de massage? 

Dit is écht een massage die je graag wilt inplannen op de dag dat je een feestje hebt! Niet voor niks wordt een bindweefselmassage als ‘natural botox’ gezien. Waarom? Na de behandeling heb je dat plumping / volume effect. Ook is de doorbloeding van de huid verbeterd en zie je er gezond uit. Spanningen worden uit het gezicht gemasseerd wat een uitgeruste look geeft. Je ontwikkeld géén blauwe plekken van de massage.  


Prijs: 60 minuten (gezicht, hals én decolleté) €89 

- Dit is een volledige gezichtsbehandeling inclusief maskers en peelings afgestemd op de huid 

Kuur van 6 behandelingen  1x per week (30 minuten bindweefselmassage) €239,70