Bio-Peeling Neoderma

Deze behandeling is geschikt wanneer jij een gevoelige huid hebt of een huid die nooit helemaal rustig lijkt. Deze behandeling is geschikt wanneer je wilt starten met een professionele behandeling, maar nog niet zo goed weet waar je moet beginnen. Het is voor de huid die opgefrist mag worden, die rust nodig heeft zónder heftige bijwerkingen. Als jij het belangrijk vindt om op volledig natuurlijke basis te werken. 

Geniet met één behandeling al van een mooiere huid!


Deze peeling is een compleet andere beleving op het gebied van peelings. Dit is namelijk de énige peeling die volledig natuurlijk, biologisch en zonder gebruik van zuren is! De peeling bestaat uit 100% natuurlijke kruiden en mineralen die over jouw huid gemasseerd worden.


Wat doet deze peeling met de huid?

De naam “peeling” is misleidend voor deze behandeling. Waarom? Bij het gebruik van een peeling denkt men al snel aan heftige zuren die de huid dunner maken of gevoeliger voor zonlicht. Maar dit is niet hoe deze behandeling werkt!

De kruidenpeeling is uniek in zijn soort. De kruiden en mineralen versterken namelijk jouw huidbarrière en is gericht op het gezonder maken van jouw huid. Want.. een gezonde huid is een sterke huid!

Deze peeling is perfect wanneer jij een beschadigde huidbarrière hebt of een gevoelige huid wilt versterken. Deze peeling maakt je huid gezonder en sterker. 


Na één behandeling is jouw huid mooi opgefrist, ziet er mooier uit en is meer in balans.

Je kunt de bio-peeling zien als het natuurlijk “resetten” van je huid.


  • Brengt jouw huid in balans
  • Op volledig natuurlijke basis
  • Helpt tegen puistjes en plekjes
  • Vermindert roodheden
  • Bouwt de huidbarrière op / versterkt de huid
  • Verlicht een gevoelige en jeukende huid
  • Maakt een doffe huid weer stralend


Prijs: €99