Over mij


Mijn naam is Jessica. Zelf heb ik jaren geworsteld met mijn huid. In de zoektocht naar een gezonde huid ben ik regelmatig bij specialisten geweest. Vaak voelde ik mij niet gehoord. Met een zalfje of medicatie stond ik buiten, maar een mooie huid voor lange termijn leek niet voor mij weggelegd.  


Ik studeerde huidtherapie en studeerde daarna door. Ik specialiseerde mij in de onrustige huid. In de zoektocht naar een gezonde huid miste ik begeleiding. Ik wilde weten wáárom mijn huid deed wat het deed en wat ik daaraan kon doen. Ik kwam erachter dat je meer invloed op je huid kunt uitoefenen dan je zelf denkt: je moet alleen weten hóe. 


In mijn praktijk bied ik die begeleiding en hierin vind ik vertrouwen het belangrijkste. Misschien heb je inmiddels van alles geprobeerd, of misschien weet je gewoon niet waar je moet beginnen: alles is goed en je hoeft je nooit te schamen. Ik start met jou vanaf het begin en maak een plan passend bij jóuw huid. Zodat jij weet waar jij aan toe bent.  

Alle (goedbedoelde!) tips van vrienden en kennissen laten we even voor wat het is en we gaan bouwen aan JOUW huid. Want zoals ieder mens uniek is, is iedere huid uniek én heeft een eigen gebruiksaanwijzing. Die gebruiksaanwijzing ga ik jou geven. Zodat je zelf invloed over jouw huid krijgt en uiteindelijk de regie en controle krijgt. Geen symptoombestrijding, maar echt naar de kern: want dáár is waar de oplossing voor de lange termijn ligt. Zodat jij met enthousiasme in de spiegel kunt kijken! 

 

Liefs,  Jessica 

null


De Huidfactor


  • Gericht op een gezonde huid op lange termijn
  • Geen zware medicatie
  • Vergoeding zonder verwijzing huisarts
  • Een kleinschalige en sfeervolle praktijk waar JIJ centraal staat