Wat leuk dat je interesse hebt!

Je wilt werken aan een mooiere huid, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen.


I've got you! 


Op deze pagina leg ik uit wat je kunt verwachten van jouw eerste bezoek in de praktijk.


Zodat jij weet waar jij aan toe bent. 


Liefs,


Jessica


inplannen en eerste afspraak

De eerste keer dat je een afspraak inplant klik je op de oranje knop: maak afspraak

In het keuzemenu zie je staan: nieuwe klant


Je kunt kiezen uit 2 opties

1. huidanalyse

2. huidanalyse + behandeling.


Optie 1: huidanalyse: dit is een consult van 45 minuten waarin ik rustig met jou ga zitten en jouw huidwensen doorspreek. Onder het genot van een kop koffie, cappuccino, thee of iets anders naar wens bespreken we alles rondom jouw huid.

Soms vraag ik hierin door om goed te achterhalen waar eventueel een oorzaak ligt én om een zo passend mogelijk behandelplan voor jou te maken. Voel je vrij om hierin alle informatie te vertellen die eventueel interessant kan zijn!

Tijdens dit consult maak ik een scan van jouw huid en neem deze rustig met je door. Hier leer je al veel van! Ik neem je daarna mee naar de behandelruimte en kijk naar de huid. Daarna gaan we rustig zitten en vertel ik jou wat ik voor jou kan betekenen. Je ontvangt van mij jouw behandelplan.

Een huidanalyse is voor nieuwe cliënten gratis. Je zit nergens aan vast en kunt ook rustig nadenken of je met het behandelplan wilt starten.  

Je kunt in de online agenda eenvoudig een afspraak inplannen. Je kiest dan voor: huidanalyse en krijgt de opties in de agenda zichtbaar. Je plant jouw gewenste tijd in, super makkelijk!


Optie 2: Huidanalyse+ behandeling: weet je al dat je direct aan de slag wilt gaan en een behandeling wilt? Dan kun je kiezen voor optie 2: huidanalyse + behandeling. Dit is hetzelfde als optie 1(huidanalyse) + extra tijd voor een behandeling. Je kunt dus na de analyse direct behandelt worden! Uiteraard neem ik tijdens de analyse de behandeling rustig met jou door en ook de kosten die aan de behandeling zitten. Let wel op: plan nooit een behandeling voor belangrijke sociale gelegenheden, het kan namelijk zijn dat je die dag geen make-up mag dragen en/of nog wat roder bent van de behandeling.

Verzekering en tarieven

Ik ben gespecialiseerd behandelaar en aangesloten bij zorgverzekeringen. Als gespecialiseerd behandelaar werk ik volgens de directe toegankelijkheid, dit betekent dat er GEEN verwijzing nodig is van huisarts. Je mag de factuur van de Huidfactor rechtstreeks bij jouw zorgverzekering declareren.  Je komt in aanmerking voor vergoeding van een behandeling bij een huidindicatie als acne, acne littekens of rosacea. 


Je betaalt in de praktijk de behandeling waarna je een factuur ontvangt voor de zorgverzekering. Deze dien je zelf bij jouw verzekering in waarna zij de declaratie naar jou overmaken. Let op: je moet aanvullend verzekerd zijn voor huidbehandelingen én een huidindicatie om recht te hebben op vergoeding vanuit de verzekering. De Huidfactor is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van declaratie of de vergoedingen bij de zorgverzekering.  


Tijdens de huidanalyse neem ik de kosten en eventuele vergoedingen vanuit de verzekering rustig met je door zodat jij weet waar je aan toe bent. 


Contact en route


Adres

Bemmelseweg 81- J

6662PE Elst

mail: info@huidfactor.nl

Telefoon: 06 247 26 531Tijdens behandelingen ben ik niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Stuur een mail naar info@huidfactor.nl en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord (weekenden uitgesloten).

Parkeren

Bij het pand zit een eigen parkeerterrein.  Bij 2 parkeerplaatsen staat “de Huidfactor”  op bordjes aangegeven: deze zijn altijd vrij voor cliënten, dus je hebt altijd plek!

Kom je met de fiets? Dan is naast het pand een fietsenrek waar je de fiets kunt neerzetten.