Ontspanning

Even helemaal wegdromen terwijl jouw huid verzorgd wordt.. Soms is jouw huid toe aan zachtheid en voeding (en jij ook!). Even ontsnappen aan de drukte van alledag en opladen... Ben je hieraan toe?

Dan is een ontspanningsbehandeling dé behandeling voor jou!


Deze behandeling is zo samengesteld dat jouw huid er direct na de behandeling uitgerust en gezonder uit ziet en zo voel jij je ook!

Deze behandeling is dus ook geschikt als jij binnenkort een speciale gelegenheid hebt waarvoor je er éxtra mooi uit wilt zien. 


Wat kun je verwachten?

Even een moment voor jezelf, een moment waarin jij centraal staat en in de watten gelegd wordt. Laat je meevoeren in een heerlijke beleving waar huidverbetering en ontspanning hand in hand gaan. Je hoeft niks en je moet even helemaal niks. Rustig bijkomen en opladen.  Deze behandeling is een beleving op zich wanneer jij het jezelf eindelijk gunt om even te ontsnappen aan de drukte van alle dag. Met de heerlijke producten van Cenzaa wordt jouw huid behandelt. Deze producten zijn op natuurlijke basis en geschikt voor de meest gevoelige huiden. Stap uitgerust en met nieuwe energie naar buiten!


Hoe verloopt deze behandeling?
Vanaf het moment dat je binnenkomt begint het ontspannen. De behandeling start met een geurreis.  Even tot rust komen voordat je in de stoel ligt. Je kiest jouw eigen natuurlijke geur welke gebruikt wordt tijdens de behandeling afgestemd op jouw stemming zodat het jouw ultieme beleving gaat worden…


De behandeling bestaat uit zachte peelings, massagebewegingen en maskers. De huid wordt gereinigd, de doorbloeding gestimuleerd. De behandeling wordt afgestemd op jouw huidconditie en huidwensen. Deze behandeling bevat een heerlijk massagemoment van nek en schouders. 


Er zijn 2 ontspanningsbehandelingen te boeken:


Cenzaa Luxe: duurt 60 minuten:

Bij deze behandeling is los bij te boeken: Stylen van wenkbrauwen (verfen, harsen en-of epileren : €7.  Verwijderen van ongewenste haartjes €5

Prijs €94-,


Cenzaa Grand'Luxe: 90 minuten

Geschikt wanneer jij  gaat voor het  het állerbeste wauw – resultaat én dieper wilt ontspannen. Als jij jezelf een ultiem verwenmoment gunt en uitgebreid wilt genieten. Deze behandeling is aangevuld met een extra diepte- peeling afgestemd op de huid (waarvan je niet gaat vervellen), een tweede maskermoment, een speciale lomi-lomi armmassage én een hoofdhuidmassage. Bij deze behandeling zit het stylen van de wenkbrauwen (verven en  epileren/harsen) en het verwijderen van andere ongewenste haartjes bij de prijs inbegrepen.

Prijs: €137